Frisør Tinna Mia

×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 43

Hair extension af bedste kvalitet

Extension fra Frisør Tinna Mia Extension fra Frisør Tinna Mia
06 Maj

Hair extensions er den nye store trend som efterhånden er blevet tilgængelig i alle prisklasser. Hos Frisør Tinna Mia er vi efterhånden specialister i flotte løsninger med hair extensions.

 

Kom ind til Frisør Tinna Mia og få en oplevelse udover det sædvanlige
Hos Frisør Tinna Mia er kunden i centrum, derfor er en god stemning og lidt lækkert til ganen vigtige parametre, når vi skal give vores kunder en god oplevelse i salonen. Vi lytter til dine ønsker og vores største belønning er den glæde vores kunder udstråler, når de forlader salonen med et resultat som de er glade og stolte af. Derfor er vi også altid klar med gode råd og ideer til dit hår, når du har brug for inspiration. Vi glæder os til at se dig i salonen.

Online bestilling hos Frisør Tinna Mia

Jeg startede min frisørsalon i Landskronagade på Østerbro i 1996. Dengang var jeg 21 år og valgte navnet Frisør Tinna Mia som jeg har beholdt siden.

Senere flyttede jeg salonen til Gentofte og det var dejligt at opleve at mange af mine kunder flyttede med fordi de er rigtig glade og tilfreds med salonen.

Jeg tager meget på kursus for at følge med i nye trends og teknikker og her på min blog kan du følge mit arbejde og læse om hår produkter.

Location

  • Vangede Bygade 92, 2820 Gentofte
  • 39 65 78 91

Nyhedsbrev